Design:
Szablony Prestashop

Tworzenie stron

За нас

Nota Bene съществува и предлага ръчно изработени бижута и сувенири от 2012 г. Зад това име стои авторката на бижута с неуморна фантазия и купища идеи Виктория Георгиева (Кика). Тя изработва и снима всичко, което се предлага в онлайн магазина, а за дистрибуцията понякога получава помощ от приятели. Внимателно подбира и тества материалите и моделите, преди да ги предложи на клиентите си.

Клиентите на Nota Bene получават лично и специално отношение. Ние се вслушваме в идеите им и правим всичко по силите си, за да изпълним желанията им. Дори и да искате бижу, каквото не сте открили в нашия магазин, споделете какво търсите и ние ще ви дадем предложения как може да го изработим. Накрая с общи усилия ще постигнем резултат, от който ще останете доволни.

Вече стотици клиенти от страната и чужбина се довериха на Nota Bene и получиха мечтаното бижу за себе си или направиха скъп подарък на близки и приятели. Станете и вие един от тях и ние ви гарантираме, че няма да съжалявате за избора си. Разгледайте продуктите ни и се регистрирайте, за да получавате известия за промоциите ни.

 

 

Екипът на Nota Bene

 

 

Онлайн магазин
Nota Bene © 2019