Design:
Szablony Prestashop

Tworzenie stron

За Вас

Извършвайки поръчка и използвайки някои от допълнителните услуги на този сайт, вие се съгласявате личните ви данни да бъдат събирани и съхранявани от нас.

Ако решите да се регистрирате в сайта, ще имате възможност да проследявате движението и историята на поръчките си, както и да добавяте продукти в "Желани". За целта по време на регистрацията ще трябва да въведете потребителско име и е-поща, както и данни за връзка с вас. Гарантираме ви, че няма да споделяме с трети лица личните ви данни! Ние съхраняваме тази информация докато съществува потребителският ви акаунт. Във всеки един момент можете да оттеглите съгласието си за това, като изтриете акаунта си, както и можете да изискате копие на въведеното от Вас в уеб сайт, чрез страницата за Контакт. Понякога може да изпращаме е-писма на регистрираната от вас е-поща, за да ви кажем какво се случва, или да ви уведомим, че има нещо ново, което ви засяга. Можете да ги изключите чрез страницата с потребителските настройки.

Може да извършвате поръчки и плащания и без регистрация. В този случай ще трябва да въведете реални имена, телефон и е-поща. Информацията, която клиентите оставят във формуляра за поръчка се съхранява по надежден и сигурен начин до 2 месеца след приключване на поръчката, след което се изтрива от сървъра. Личните данни, които изискваме от нашите клиенти, са минимално необходимите и ги използваме единствено, за да се свържем с Вас при нужда и да изпратим закупените продукти чрез куриер. Вашата информация няма да бъде използвана за цели по-различни от гореспоменатите!

 

 

Екипът на Nota Bene

 

Онлайн магазин
Nota Bene © 2019