Design:
Szablony Prestashop

Tworzenie stron

За условията

Гарантираме, че няма да споделяме с трети лица личните Ви данни!

Информацията, която клиентите оставят при регистрация и във формуляра за поръчка се съхранява по надежден и сигурен начин. Данните, които изискваме от нашите клиенти, са минимално необходимите и ги използваме единствено, за да се свържем с Вас при нужда и да изпратим закупените продукти. Личните Ви данни няма да бъдат използвани за цели по-различни от гореспоменатите!

 

Покупка, цена, доставка.
 

Посочените цени на продуктите са с включен ДДС. Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти и стойността на доставката.

 

Продукти
 

Продуктите в нашият онлайн магазин са представени в реалните им цветове. Възможно е леко отклонение в следствие на различните настройки на мониторите.

 

Преди финализиране на Вашата поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, имейл, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След завършването й, ще получите и-мейл с детайлите на направената от Вас поръчка. В случай на нужда, на посочения телефон с Вас ще се свърже наш оператор. Състоянието на текущата, както и на предишни Ваши поръчки, може да следите и от профила си.
Извършената покупка ви задължава да заплатите крайната цена на поръчката предварително по банков път или при получаване чрез наложен платеж.


Продукти в наличност.

При извършена покупка ние се задължаваме да доставим продукта до вас според детайлите на поръчката. Ако сте избрали плащане по банков път, поръчката ще бъде изпратена до един работен ден след получаване на плащането. При плащане с наложен платеж, поръчката ще бъде изпратена до три работни дни след получаване на заявката. Доставките се извършват с куриерска служба Еконт за срок от два работни дни или според работното време на куриерската служба.

 

Продукти със заявка.

Продуктите, означени по този начин не са налични в момента на поръчване, но може да бъдат изработени отново. При поръчка ще бъдете уведомени за срока на изработка. Възможни са леки отклонения от оригиналния модел, за които купувачът ще бъде навременно уведомен и ще има възможност да отмени поръчката, ако не е удовлетворен от промяната.

Извършваме и индивидуални поръчки за хора с алергии, които желаят металните части да бъдат заменени с други. За целта се свържете предварително с екипа на Нота Бене за уточняване на подробностите.

 

За рекламации използвайте формата "Връщане на стоки" в менюто Обслужване на клиенти. Ако желаете да откажете направената поръчка може да го направите във всеки един момент ПРЕДИ заявените стоки да са изпратени от нас към вас. Имате право да върнете всеки продукт в 14-дневен срок от получаването му, при условие, че той бъде върнат във вида, в който е получен, без да бъде използван, като транспортните разходи са за сметка на клиента. Ние нямаме задължение да възстановим допълнителните разходи за доставка на стоките, когато вие изрично сте избрали начин на доставяне на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от нас.

 

Доставките на продукти, закупени от онлайн магазина Nota Bene, се извършват на адреса на купувача или на адрес на трето лице, предоставен ни от купувача. Цената на транспорта не влиза в крайната цена на продуктите.

 

Доставката в рамките на страната се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес и е за сметка на клиента.Стойността на доставката може да се изчисли с електронния калкулатор на сайта на Еконт Експрес.

 

Международните доставки се извършват от Български Пощи, като поръчките се изпращат като препоръчани писма или малки пакети, без приоритет. Купувачът е отговорен за всички митнически такси и задължения, които може да се наложи да заплати.

 

В случай, че имате въпроси, свързани с нашите продукти – пишете ни, ще ви отговорим изчерпателно.

 

Екипът на Нота Бене

Онлайн магазин
Nota Bene © 2019